Matematik

Skriftlig eksamen dumpet. Er det helt forbi?

01. juni 2014 af cateye3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Jeg har været så uheldig at få et sammenbrud til min skriftlig matematik b eksamen og har aflerevet kun få opgaver så ved at jeg får 00. Jeg fik 4 i den mundtlige.. Nogen herinde der ved om jeg skal læse faget om for at bestå?? 
(Læser det som hf enkeltfag og derfor ingen årskaraktere der skal medregnes) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2014 af Jerslev

#0: Hvis du ikke har nogle årskarakterer, så er gennemsnittet vel (00 + 4)/2 = 02 som er bestået.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2014 af Heptan

Gennemsnit for følgende karakterer i den skriftlige prøve (da du fik 4 i den mundtlige):

-3 .... (snit = 0,5)

00 ... (snit = 2 = bestået)

bestået opefter.


Skriv et svar til: Skriftlig eksamen dumpet. Er det helt forbi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.