Matematik

Brøk.

03. juni 2014 af kev22 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Skal forkorte denne brøk:

1+6/20... Hvordan er det lige man gør?

Og hvordan laver man en brøkstreg her? Kan ikke huske det.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2014 af PeterValberg

1+\tfrac{6}{20}=1+\tfrac{3}{10}=1\tfrac{3}{10}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2014 af hesch (Slettet)

#0:   Ad:  Og hvordan laver man en brøkstreg her?

Du skal trykke på knappen  fx ovenover skrivefeltet. Der kommer så en masse andre knapper.

Tryk på knappen

\frac{a}{b}

Udfyld paranteserne i det gule felt.  Altså prøv at "lege" med det, er den korte forklaring.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2014 af 123434 (Slettet)

1+6/20=20/20+6/20=26/20=13/10=1+3/10


Skriv et svar til: Brøk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.