Matematik

Behandling af y'=k*y og y'=b-ay

04. juni 2014 af Amalie44 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej :)
Jeg sidder og er ved at læse til eksamen og et af spørgsmålene lyder på at jeg skal behandle differentialligningerne  y'=k*y   og   y'=b-ay.
Er der nogen der har en idé om hvad det indebærer når der står 'behandling af..'??

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2014 af PeterValberg

Sikkert redegøre for løsningsmodellerne dertil :-)

Se de to sidste videoer på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. juni 2014 af Amalie44 (Slettet)

Selvfølgelig! Tusind tak for hjælpen, var gået helt i stå!! :)


Skriv et svar til: Behandling af y'=k*y og y'=b-ay

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.