Matematik

Mundtlig eksamen i Mat

11. juni 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med at besvare dette spm
Du skal specielt gøre rede for, hvad det vil sige at en funktion er differentiabel samt regneregler for differentiable funktioner.

tak på forhånd
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2014 af mathon

Funktionen skal være kontinuert.

En differentiabel funktion kræver,
eksistensen af grænseværdien

                            \underset{h \to 0}{\lim} \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}=f{}'(x_o)
 

                  


Svar #2
11. juni 2014 af lalala1122 (Slettet)

Mit oplæg skal varer omkring 10-12 min, kan du uddybbe lidt :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2014 af mathon

regneregler:
                       \left (f(k\cdot x) \right ){}'=k\cdot f{(x)}'

                       \left ( f(x)\pm g(x) \right ){\, }'=f{}'(x)\pm g{}'(x)

                       \left (f(x)\cdot g(x) \right ){}'=f{}'(x)\cdot g(x)+f(x)\cdot g{}'(x)

                       \left (\frac{f(x)}{g(x)} \right ){}'=\frac{f{}'(x)\cdot g(x)-f(x)\cdot g{}'(x)}{\left (g(x) \right )^2}


Skriv et svar til: Mundtlig eksamen i Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.