Matematik

Find manglende tal.

17. juni 2014 af kev22 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1 4 _ 13 19

og

1 2 3 _ 8 13

Hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Se på forskellene mellem tal, der følger lige efter hinanden.

Svar #2
17. juni 2014 af kev22 (Slettet)

Kan du ikke forklare lidt nærmere? Så ville jeg blive glad...


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2. Har du prøvet at følge vejledningen i #1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2014 af 123434 (Slettet)

1, 4, X, 13, 19

1+3=4

4+4=8

8+5=13

13+6=19

X eller det ukendte tal er 8


Svar #5
17. juni 2014 af kev22 (Slettet)

Giver ingen mening. Kan ikke se det for mig... :(


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

1  4  X  13  19

  3  .    .    6

  3  4   5   6

1  4  8  13  19


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. juni 2014 af exatb

Læg 3 til det første tal og du får 4.

Til 4 lægger du et tal der er 1 større end 3, dvs 4.,

Det giver 8 og til det lægger du et tal er er 2 større end 3, altså 5. 8 og 5 giver 13.

Til 13 lægger du et tal der er 3 større end 3, dvs 6.   6 plus 13 er 19


Svar #8
17. juni 2014 af kev22 (Slettet)

Okay, tak for jeres svar.


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Prøv nu, om du selv kan finde det manglende tal i den anden talrække.


Skriv et svar til: Find manglende tal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.