Matematik

Eksamen idag?

14. august 2014 af Annalursenm (Slettet)
Hvordan gik det med jer til stx matematik eksamen idag? Nåede i alle opgaver?
Jeg synes den var sværere end den plejer at være, eller tror måske det bare var mig.

Svar #1
14. august 2014 af Annalursenm (Slettet)

er der ingen der har været oppe i b-niveau?

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opgavesættet til STX Mat B kan findes her

http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF14/Proever%20og%20eksamen/140815%20stx142-MAT-B-14082014.ashx

Du kan stille konkrete spørgsmål til enkelte af opgaverne, som du måtte være i tvivl om.

Svarene til hovedregningsdelen er:

Opg 1: x = -1

Opg 2: (xT , yT) = (-b/(2a) , f(xT)) = (1 , f(1)) = (1 , 9) .

Opg 3: y = f(t) = 25 · 1,05t , t = (år) - 2013 .

Opg 4: f '(x) = 15x2 + 18x - 7

Opg 5: Trek. FEC er ensv. med trek. ADC, så
           A(figur) = |FE|·|FD| + |AD|·|DC| = ((8+4)/4)·3 · 8 + 3·4 = 72 + 12 = 84

Opg 6: p(x) = 3·(x2 + 12x + 35) = 3x2 + 36x + 105 = ax2 + bx + c .


Skriv et svar til: Eksamen idag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.