Matematik

Parantes potenser

18. august 2014 af uddannelseervigtigt - Niveau: B-niveau

Kære SP,

er der nogen der kan hjælpe mig med disse to?

(x3)=

(2x2)3 = 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt potensregneregler

        (an)m = an·m

       (a·b)n = an · bn

På dansk hedder det en parentes.


Svar #2
18. august 2014 af uddannelseervigtigt

Mon du ikke bare skulle holde dig til spørgsmålet? :)
Hvis man laver en lille stavefejl er det sgu ikke i orden med sådan et flabet svar.


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du fik svar på dit spørgsmål, og i tilgift gjorde jeg opmærksom på en stavefejl, som jeg ser mange lave. Du er selvfølgelig velkommen til at mene, at det er flabet, men det er trods alt et led i en uddannelse, at man laver fejl og så lærer af den kritik, man modtager.


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. august 2014 af SuneChr

Ja, - også når man ta'r brugernavnet i betragtning, er det vigtigt.
# 2  Er dette omgangstonen, når man siger tak for hjælpen?


Skriv et svar til: Parantes potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.