Matematik

Trekant - højden fra c

24. august 2014 af sejr10 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Om trekant ABC oplyses, at arealet er 22,9 samt at vinkel B=32,3  og siden AB=10,6

 Bestem højden fra C

HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2014 af peter lind

Brug at areal = ½*grundlinje*højde


Skriv et svar til: Trekant - højden fra c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.