Matematik

Aktiekurser

24. august 2014 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Ved dagens afslutning ligger aktie A i kurs 150 og aktie B ligger i kurs 300.

En aktieanalytiker udtaler, at der er 20% sandsynlighed for, at aktie A falder i morgen og 30% sandsynlighed for at aktie B falder i morgen. De to aktier anses som stokastisk (?) uafhængige.

Hvad er sandsynligheden for, at begge aktier falder i morgen?

..... procent

:-O


Svar #1
24. august 2014 af Egofaciens (Slettet)

Fandt ud af det!

Hvis nogle skal bruge det til en anden gang:

20*30 = 0,2*0,3=0,6 i procent= 60


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2014 af LeonhardEuler

1/5 • 3/10 = 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2014 af LeonhardEuler

#1

Det er forkert.

Der kun  6 % chance.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2014 af SuneChr

At begge aktier vil falde i kurs i morgen, og hvor kurserne, for hver af dem, er uafhængig, vil de gøre det med
en sandsynlighed på 20%·30% = 1/5·3/10 = ..........
Måden, det regnes ud på, kaldes multiplikationsprincippet, idet vi ganger sandsynligheden for hver af aktierne.


Svar #5
25. august 2014 af Egofaciens (Slettet)

Ahaaaaa, okay! Takkk :)


Skriv et svar til: Aktiekurser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.