Matematik

Mellemregning

24. august 2014 af Chelsea2899 (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogen som kan regne følgende 2(9+3)+3(6*(-2)-2/(6-2)(-3)-10, med mellemregning

sidder nemlig fast.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2014 af mathon

2(9+3)   +   3(6*(-2)-2/(6-2)(-3)  -  10
                     er ikke éntydigt


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke balance i parenteserne, så start med at skrive stykket ordentligt op.

Regn parenteserne ud indefra og ud.


Svar #3
24. august 2014 af Chelsea2899 (Slettet)

Stykket ser sådan ud.

Vedhæftet fil:jihih.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2014 af mathon

                      \small \frac{2(9+3)+3(6\cdot (-2)-2)}{(6-2)(-3)-10}=\frac{2\cdot 12+3\cdot (-14)}{-12-10}=\frac{24-42}{-22}=\frac{-18}{-22}=\frac{9}{11}


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2014 af Soeffi

OK


Skriv et svar til: Mellemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.