Matematik

angiv som uforkortlige brøk

01. september 2014 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

a = 4 x 7/8


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af mathon

              4\cdot \frac{7}{8}=\frac{4\cdot 7}{4\cdot 2}=\frac{7}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2014 af Drunkmunky (Slettet)

[slettet]


Svar #3
01. september 2014 af mariechr1998 (Slettet)

jeg forstår ikke hvordan du kan få den til 7/2 når men ganger 7/8 med 4


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2014 af mathon

forkort brøken
                             \frac{4\cdot 7}{4\cdot 2}


Skriv et svar til: angiv som uforkortlige brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.