IT

at spolitte et streng op i dele

05. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har en sekvens 12364

Hvordan kan jeg lave mellemruym mellem dem ? så jeg får 1 2 3 6 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2014 af christinacomaco (Slettet)

Det var et bredt spørgsmål :-) Hvad programerer du i?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2014 af hesch (Slettet)

Pseudokode:

var

   s1, s2: string;  i: integer;

begin

    s1 := '12364'; 

    s2 := s1[1];

    for i := 2 to length(s1) do s2 := s2 + ' ' + s1[i ];

end.


Skriv et svar til: at spolitte et streng op i dele

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.