Matematik

brøk

11. september 2014 af Maria10101 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :) 

hvordan regner man denne brøk ud.

(2a-3b)/4 - (a -b)/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2014 af mathon

   Skaf fællesnævner:

                                        \frac{\left (2a-3b \right )}{4}-\frac{\left (a-b \right )}{3}


Svar #2
11. september 2014 af Maria10101 (Slettet)

Hvad skal jeg så gøre nu? 

(6a-9b )/12-  (4a-4b)/12 = /12


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2014 af mette48 (Slettet)

(6a-9b )/12-  (4a-4b)/12 = /12 træk tæller fra tæller og saml det på en brøkstreg


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2014 af mathon

       

                                   \frac{\left (6a-9b \right) }{12}-\frac{\left (4a-4b \right )}{12}=\frac{6a-9b-4a+4b}{12}


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.