Matematik

reducer

13. september 2014 af Miaoj1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er det rigtig? 

(a+b)2-a(a+2b)

a2+b2+2ab-a*a+a*2b=

6ab-3a-2b= 11ab 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Nej

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2014 af Lenedj (Slettet)

Synes du glemmer at -a(a+2b) er en minus parentes

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Fejlene er flere: -a*a = -a^2 og reduktionen er også forkert

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

#2

Ikke helt en minusparantes, men der skal multipliceres med (-a)

#0

(a + b)2 - a (a + 2b)

a2 + b2 + 2ab - a2 - 2ab

b2


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2014 af Lenedj (Slettet)

#4
Det har du vel egentlig ret i. Ønskede blot at der blev kigget på fortegnene - må forsøge at være mere præcis - næste gang jeg forsøger

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

I #0 ser det næsten ud til, at a'erne og b'erne bare bliver lagt sammen i en skøn pærevælling, uden hensyntagen til fortegn eller til, om a'erne og b'erne ganges med noget andet.


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.