Matematik

normal vektor

15. september 2014 af studieportalen0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg sidder med en opgave, som jeg har brug for hjælp til. selve opgaven er under faget 'væske mekanik', men det er en matematisk del af opgaven som jeg har brug for hjælp dvs. ikke selve fysikken bag det. 

jeg skal finde massestrømmen (kg/s) mellem linje CD (se figur), der er givet denne formel: 

B_{out} = \int_{CS} b \rho V \hat{n}dA

b = 1, rho = 1000 

n hat er normalvektor til linjen mellem C og D. hvordan beskriver jeg den? hvad er n hat lig med? 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
15. september 2014 af studieportalen0 (Slettet)

et andet eksempel hvor n hat regnes (se vedhæftet figur) 

Vedhæftet fil:Udklip2.PNG

Svar #2
15. september 2014 af studieportalen0 (Slettet)

jeg fandt ud af det :-) havde grebet opgaven forkert an. 


Skriv et svar til: normal vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.