Tysk

Rettelse af sætninger

15. september 2014 af Signes785 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har oversat nedenstående sætninger fra dansk til tysk, og det ville derfor være en stor hjælp hvis nogen ville tjekke det grammatisk? 

På forhånd

1. Manden spiser en is = Der Mann ein Eis essen 
2. Der Handwerker der hammer Benutzer =  Håndværkeren bruger hammeren

3.  Drengen slår hunden   = Der Jungen schlägt der/dem Hund

4. Hunden bider ham   = Der Hund beißt ihn
5.  Katte æder mus  = Die Katzen Mäuse fressen

6. Familien spiller ludo = Die Familien spielen Ludo
7. Hun slår en sekser = Sie würfelt eine Sechs 
8.  Børnene laver konfekt  = Die Kinder Pralinen stellen her/machen

9. Das Amt Gehälter zahlen = Kontoret udbetaler løn

10.  Butikkerne uddeler tilbudsaviser = Die Geschäfte Verteiler der Lohn

11.De ville gerne sælge deres varer = Sie will gern ihre Produkte verkaufen

12. Man har tømt hele rummet = Man haben der gesamte Raum leeren 

13. De har flyttet de tunge borde =  Sie haben Rüchen wuchtig Tische 

14. De havde malet gulve og vægge = Sie hatten Böden und Wände gemalt 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2014 af Stygotius (Slettet)

Det gør din lærer sikkert gerne.

Det ser ud til at denne Emilie vil have alt sit skolearbejde lavet af andre.


Svar #2
15. september 2014 af Signes785 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2014 af Stygotius (Slettet)

Slettet

Svar #4
15. september 2014 af Signes785 (Slettet)

Jeg prøver bestemt ikke på at få andre til at lave mine opgaver...jeg spørger om der er nogle som ville tjekke min sætninger ud for grammatiske fejl, det har intet at gøre med at jeg ikke laver mit arbejde selv.

Og så ville jeg venligst bede dig om ikke at skrive på mine opslag mere


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2014 af Stygotius (Slettet)

Jo, det gør. Det som du så afleverer, er jo ikke dit eget arbejde som du kan få kommenteret af din lærer og lære noget af.

Du bliver aldrig bedre af at andre fjerner dine fejl for dig.


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2014 af Elisa45 (Slettet)

igen en nedtalende måde at behandle en "ellev" på som søger hjælp ! sådan kanog må man ikke behandle mennesker ,,, et eksepel mere til min klage over " Stygptius"


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. september 2014 af Stygotius (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. september 2014 af Elisa45 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. september 2014 af Jacobadm (Slettet)

Det er meget vigtigt, at vi bevarer en god tone i forummet. Se vores indlæg om forumtone:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1515118


Skriv et svar til: Rettelse af sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.