Matematik

Reducering

20. september 2014 af miljoi - Niveau: C-niveau

Reducér udtrykket 3*(2a-5)-(2+a)*6


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2014 af mathon

               3·(2a-5)  -  (2+a)·6  =  (6a-15)  -  (12+6a) =  6a -15 - 12 - 6a =


Svar #2
20. september 2014 af miljoi

Er det så:

6a-15-12+6a

12a -3 ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2014 af mathon

               Nej


Svar #4
20. september 2014 af miljoi

Hvadsååå?


Svar #5
20. september 2014 af miljoi

en der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. september 2014 af Brusebad (Slettet)

Mathon giver dig 6a -15 - 12 - 6a i #1. Det ligner du selv er gået videre med det udtryk men har en fortegnsfejl.


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. september 2014 af såenkelt (Slettet)

6a-15-12-6a 

Han opløftede jo minus-parantesen.


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. september 2014 af såenkelt (Slettet)

Så det hedder:

6a-6a = 0

-15-12 = -27

Resultatet er: -27


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.