Matematik

Svømmebassin m3

27. september 2014 af NannaDanvel (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Et svømmebassin der er 25 m. langt, 12 m. bredt og 3 m. dybt fyldes med vand til randen.

Hvor mange m3 vand er der i bassinet?

Hvor mange liter? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2014 af SuneChr

Rumfang = længde·bredde·dybde
1 m3 = 1000 liter


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2014 af kieslich (Slettet)

Volumen = længde*bredde*dybde=  ..... m3

og der er 1000L på 1 m3


Skriv et svar til: Svømmebassin m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.