Matematik

Renteberegning

28. september 2014 af Yanki (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder: Et beløb på 100.000 kr, stiger til 125.000 på 5 år. Bestem den årlige procentvise rente på denne konto.

Hvordan skal dette udregnes helt korrekt? Gerne skåret ud i pap.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2014 af mathon

Benyt
                       K_n=K_o\cdot \left ( 1+r \right )^n

                       1+r=\left ( \frac{K_n}{K_o} \right )^{\frac{1}{n}}


Skriv et svar til: Renteberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.