Fysik

Enhed for impulsmoment

02. oktober 2014 af ralle005 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

jeg sidder og regner på impulsmoment. 

men kan ikke huske hvilken enhed resultatet kommer ud i?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2014 af peter lind

Kraft*længde altså Nm


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2014 af poet (Slettet)

Enheden er [L] som er J*s


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. oktober 2014 af mathon

                      \overrightarrow{L}=\overrightarrow{r}\times \overrightarrow{p}

                       \left |\overrightarrow{L} \right |=\left |\overrightarrow{r}\times \overrightarrow{m\cdot v} \right |=\left | \left |\overrightarrow{r} \right |\cdot m\cdot \left |\overrightarrow{v} \right |\cdot \sin(\varphi ) \right |=\underset{kg}{m}\cdot {\left | {\overrightarrow{\underset{m}{r}} \right |}}\cdot \left | \overrightarrow{\underset{\frac{m}{s}}{v}} \right |\cdot \left | {\underset{uben\ae vnt}{sin(\varphi )} }\right |

    dvs
                         \frac{kg\cdot m^2}{s} =J s


Skriv et svar til: Enhed for impulsmoment

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.