Matematik

Linære funtioner

05. oktober 2014 af sara953a (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg skl udregne opgave 5 c, hvis den linære funktion lyder på f(x) = -0.87 * x + 73.3 

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2014 af LeonhardEuler

Dit billede kommer ikke til syne. Prøv at indskrive opgaveformuleringen.


Svar #2
05. oktober 2014 af sara953a (Slettet)

Virker dette?

Vedhæftet fil:1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2014 af LeonhardEuler

Løs ligningen f(x) = 20


Svar #4
05. oktober 2014 af sara953a (Slettet)

Ja dette har jeg prøvet, men opgaven siger jeg skal finde et årstal og ingen af de tal jeg får kommer i nærheden af et årstal. Jeg ved ikke om jeg mangler noget til sidst, jeg ved bare ikke hvad det skulle være.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2014 af LeonhardEuler

Du får et resultat, der angiver antal år efter 1970.

dvs. hvis du fik 20, vil det svare til i år 1970 + 20  = 1990


Svar #6
05. oktober 2014 af sara953a (Slettet)

Okay mange tak.


Skriv et svar til: Linære funtioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.