Fysik

Hjælp!

07. oktober 2014 af Peand86 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan man for hjælp med de 2 opgaver?

Vedhæftet fil: Ny sektion 2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2014 af peter lind

Jeg kan kun se en opgave.

Brug først reglemn om paralelkobling til at finde en erstatnings impedans i de to grene til højre(dem med R2 og Xc Sæt derefter den i serie med R1


Svar #2
07. oktober 2014 af Peand86 (Slettet)

Mener du ikke xl?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2014 af peter lind

Nej. Der er to grene den ene med Xc og den anden med R2 og XL. Jeg nævnte kun i R2 i den sidste fordi det bestemte grenen fuldstændig


Svar #4
07. oktober 2014 af Peand86 (Slettet)

okay er lidt forvirret nu. jeg skal bruge en formel  til Z, hvad kan det være?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2014 af peter lind

En ohmsk modstand Z = R

en spole                  Z = i*ω*L

en kondensator        Z = -i/(ωC)


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. oktober 2014 af hesch (Slettet)


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.