Matematik

Reducering

09. oktober 2014 af Muaaav (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducer udtrykket

(10 · a ·b(5) )/(5 · a · b(2))


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2014 af PeterValberg

med b(5) mener du da  b5 og tilsvarende for b(2) = b2 ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2014 af PeterValberg

I så fald:

\frac{10ab^5}{5ab^2}=\frac{10\cdot a\cdot b\cdot b\cdot b\cdot b\cdot b}{5\cdot a\cdot b\cdot b}=\frac{10}{5}\cdot\frac{a}{a}\cdot\frac{b\cdot b\cdot b\cdot {\color{Red} b\cdot b}}{{\color{Red} b\cdot b}}=...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
09. oktober 2014 af Muaaav (Slettet)

Ja præcis? Giver det ikke bare 2b(5)


Svar #4
09. oktober 2014 af Muaaav (Slettet)

I tredje^


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2014 af PeterValberg

Jo, - 2b3 er korrekt

Ved potenser kan du enten bruge x2 knappen i menulinjen over kommentarfeltet
(markér det du vil opløfte og tryk på x2 knappen) eller skrive det som 2b^3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.