Matematik

bestem forskrift. hjælp

09. oktober 2014 af rinaholm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem forskriftem for 2. gradspolynomiet, der har rødderne x1 og x2, og som går gennem punktet P.

a) x1= -1, x2= 3, P(2,-6)

b) x1=-2,x2=3 , P(1,10)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2014 af mathon

faktoriser og beregn

                                          y = a·(x-r1)(x-r2) = ax2 + bx + c


Svar #2
09. oktober 2014 af rinaholm (Slettet)

#1

faktoriser og beregn


Okay tak, men hvad skal jeg skrive ind i a og b ?


Svar #3
09. oktober 2014 af rinaholm (Slettet)

Vil du også vær sød at hjælpe menne denne opgave:

fk(X)=x^(2)+kx+8

Undersøg hvordan antallet af rødder i polynomiet afhænger af k


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. oktober 2014 af mathon

a)

                                          y = a·(x + 1)(x - 3)     gennem (2,-6)

                                          -6 = a·(2 + 1)(2 - 3)   hvoraf a beregnes

                     


Svar #5
09. oktober 2014 af rinaholm (Slettet)

Okay. Tusind tak Mathon


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. oktober 2014 af mathon


Skriv et svar til: bestem forskrift. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.