Matematik

reducer

17. oktober 2014 af groenholt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle jeg har fået en opgave hvor jeg skal reducere følgende 

a=\frac{\frac{x+t}{x*t}}{x+t}         b=\frac{\frac{1}{x*t}*(x-t)}{x-t}  c=\frac{\frac{x}{x*t}+\frac{y}{x*t}}{x+y}

Jeg ved at alle tre skal give  \frac{1}{x*t}
vi skal have mellemregninger med og det er dem jeg har det lidt svært ved 
håber der er en der vil hjælpe og tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.