Matematik

Promille

18. oktober 2014 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor mange genstande skal en mand på 70 kg drikke for at nå en promille på 0,5

Promille=12*antal genstande / 0,68* mandens vægt 

Hvad bliver formlen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Formlen har du allerede. Indsæt mandens vægt og promillen og løs for antal genstande.

Svar #2
18. oktober 2014 af Mat19 (Slettet)

så bliver det gæt værk

0,5=12* x / 0,68*70 jeg skal finde ud af hvad x er ved at isolere x og det er det jeg ikke ved hvordan.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2014 af mathon

            0,5=\frac{12\cdot x}{0,68\cdot 70}

            x=\frac{0,5\cdot 0,68\cdot 70}{12}


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

#2 Du har vist for mange promiller lige nu ;D


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. oktober 2014 af mathon

#4
      Man kan ikke have "for mange promiller", men man kan have en for høj promille.


Skriv et svar til: Promille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.