Matematik

Taylorpolynomium?

18. oktober 2014 af brow90 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der en som vil tjekke om jeg har fået min opgave lavet rigtigt?

Mine x'er i opgaven er
x1=9 x2=5 x3=7

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2014 af Physant (Slettet)

Fremgangsmåden ser rigtig nok ud. I min barndom hed Taylor-rækker med udviklingspunkt 0 'Maclaurin rækker'. 


Skriv et svar til: Taylorpolynomium?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.