Matematik

Aftagende eller voksende ?

26. oktober 2014 af miljoi - Niveau: B-niveau

Gør (uden hjælpemilder) rede for, at funktionen

a) f(x)= x3+3x er voksende

b) f(x)= 1/x - √x er aftagende 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

Bestem f '(x) ved dem begge


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

a)

f'(x)=3x^2 + 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

f'(x)=3x^2 + 3 = 0

3x2 = - 3

x^2 = - 1

x = √(-1)


Skriv et svar til: Aftagende eller voksende ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.