Fysik

Gammastråling og Absorption i bly og fedt

02. november 2014 af CatrineTeaAndersen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey alle

jeg sidder midt i en fysik opgaven om gammastråling og Absorption i bly og fedt. Jeg er i gang med efterbehandling og konklusion og der står jeg skal finde afstandsloven for gamma-stråling i luft, min lærer har givet mig formlen konstant*x*2 men ved ikke helt hvad konstanten er eller hvordan jeg kan aflæse x :(

mit andet problem er med Absorption i bly og fedt hvor jeg skal beregne forskrifterne f(x)=b*a^x men jeg har ingen anelse om hvordan jeg gør det og derefter skal jeg finde absoprtionsloven, er der nogen som er søde og kunne forklare mig hvordan jeg gør? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2014 af mathon

Vedrørende
                          f(x) = b·ax
har du
                          I=I_o\cdot e^{-\mu x}=I_o\cdot \left (e^{-\mu} \right )^x


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2014 af Soeffi

Har du prøvet at læse på noget af det ude til højre?


Skriv et svar til: Gammastråling og Absorption i bly og fedt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.