Andre fag

Procent udregning

02. november 2014 af Arbz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg er stillet et spårgsmål, hvor jeg skal udregne hvor mange procent man sparer ved at købe et sæt. Jeg har ingen ide om hvordan man udregner så en formel til udregningen ville være dejlig.

Opgaven

"Beregn, Hvor mange procent de sparer ved at købe et sæt"

Prisen for sneudstyret ver for sig er 537kr og prisen hvis du køber et sæt er prisen 388kr

(igen hvordan regner jeg dette ud)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2014 af mathon

Beregn besparelsen

Udtryk som brøk
                              besparelsen i forhold til dyr-prisen
Udtryk brøken i hundrededele.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2014 af mathon

I har sikkert en formel
                                 besparelsesprocent=\left (\frac{dyrpris-billigpris}{dyrpris} \right )\cdot 100


Skriv et svar til: Procent udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.