Matematik

matematik opgave

04. november 2014 af paaske1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle, som gerne vil hjælpe mig med opgave c og d? :)

Screen Shot 2014-11-04 at 20.12.43.png


Svar #1
04. november 2014 af paaske1 (Slettet)

Oogaven er vedhæftet:


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2014 af mathon

a)
          x^2+y^2=20^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2014 af mathon

b)
              y=\sqrt{400-x^2}


              V_{underdel}=2\pi \cdot \int_{a}^{b} x\cdot f(x)\, dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2014 af mathon

a)
     korrigeres til
                                  x^2+\left ( y-5,625 \right )^2=25,625^2


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2014 af mathon

b)
       korrigeres til

 
                                y=f(x)=5,625+\sqrt{25,625^2-x^2}

                                V_{underdel} = 2\pi \cdot \int_{0}^{25,625}x\cdot \left ( 5,625+\sqrt{25,625^2-x^2} \right )dx-V_{cylinder}

      hvor
                                 V_{cylinder}=5,625\cdot \pi \cdot 25,625^2


Svar #6
04. november 2014 af paaske1 (Slettet)

Hej, mange tak for hjælpen, men der var mere spm. c og d, som jeg gerne ville hjælp til.

d skal vel løses vha. integration, men hvad med c'eren?


Svar #7
08. november 2014 af paaske1 (Slettet)

Er der nogle, som ved hvordan spm. c og d løses?


Skriv et svar til: matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.