Matematik

Vektorer

07. november 2014 af emsely96 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Heej!

Jeg har en opgave der lyder:

Du har vektorerne: vektor a=(2,a2), vektor b=(-3,b2), vektor c=(c1,-2)
Bestem med 1 decimal koordinaterne til vektoren 2a+b-c

Hvordan skal man regne dette når man ikke har hele koordinater til vektorerne??

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2014 af SuneChr

Man adderer x- og y-koordinaterne hver for sig.
Dermed udtrykkes vektor  2a + b - c   i  a2 , b2 og c1


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2014 af mathon

       2\cdot \vec{a}+{\vec{b}}-\vec{c}=2\cdot \begin{pmatrix} 2\\ a_2 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} -3\\b_2 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} c_1\\ -2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 1-c_1\\ 2a_2+b_2+2 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2014 af Manu0407 (Slettet)

Er der nogle der kan forklare det her yderligere? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2014 af Manu0407 (Slettet)

anyone?


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.