Matematik

Vækstrate + vækst procent

11. november 2014 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: C-niveau

En eksponentiel udviklings fordoblingskonstant er T2= 3
a) Bestem a for den eksponentielle udvikling. (SVAR: a = 0,10)

b) Bestem vækstraten?
c) Bestem vækstprocenten
 Har brug for hjælp til b og c, har fundet a i opgave a.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2014 af mgjel (Slettet)

b)

I eksponentiel vækst er a fremskrivningsfaktoren. Vækstraten findes ved 

r=(a-1)

c)

Vækstraten omregnes til procent.


Svar #2
11. november 2014 af Needhelptak (Slettet)

Tak skal du have


Skriv et svar til: Vækstrate + vækst procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.