Matematik

Procent regning niveau F !

11. november 2014 af JessicaGaard (Slettet) - Niveau: 10. klasse

En der vil forklare hvordan man griber denne opgave an? Jeg ved ikke hvilke ''formler'' man skal bruge for at kunne regne spørgsmålene ud ... :)

Opgave vedhæftet...

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: udd.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Værsågod. Den sidste kan du nok selv regne ud.

a) 0.025x=4 beregn x

b) =(12/175)*100

c) 1.18x=124 beregn x


Svar #2
11. november 2014 af JessicaGaard (Slettet)

Det beklager jeg, men jeg forstår stadig ikke hvordan jeg skal regne spørgsmålet ud..... Evt. nogle der kunne forklare hvordan man gør uden brug af x????? Hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Du er nødt til at lære at arbejde med en ubekendt størrelse, selv på F-niveau. Den størrelse du skal finde er jo ubekendt, og derfor kan du ligeså godt kalde den x. Det er et spørgsmål om at lære at isolere en enkelt ubekendt.

a) x= (4/0.025) - regn dette ud.

b) Det er et simpelt regnestykke, det kan du godt regne ud

c) x = 124/1.18 - regn dette ud.


Skriv et svar til: Procent regning niveau F !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.