Matematik

Matematik F procent regning

12. november 2014 af JessicaGaard (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg har ikke regnet med procenter i mange år, er der en venlig sjæl der kunne forklare med hver enkelt hvordan man griber den an? :-) 

--- Opgave vedhæftet

Tak på forhånd!!!

Vedhæftet fil: 1540441.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2014 af mathon

a)
           1. sortering:
                                      \left (2500\; kg \right )\cdot 0,82=


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2014 af mathon

b)
          2. sortering:
                                      \frac{320}{25\; \frac{kg}{\%}}=


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2014 af mathon

c)
         kasseret:
                                      \left ( 2500\; kg \right )\cdot 0,18-\left ( 320\; kg \right )

         kasseret i pct.
                                      \frac{\left ( 2500\; kg \right )\cdot 0,18-\left ( 320\; kg \right )}{25\; \frac{kg}{\%}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

Jeg hjalp dig også sidst, du skal bruge samme metoder..

a) Omregn kg til tons. 2,5*1000 = 2500 kg.
Heraf blev 82% solgt som 1.sortering. 0.82*2500= ?

b) (320/2500)*100 = ? 

c) 100% - (12.8%+82%) =5.2% kasseret. 0.052*2500kg= 130 Kg kasseret.

d) (32 kr. * svaret fra a)+ (15 kr. *svaret fra b)

e) (1800/2500)*100 = ?

Jeg håber at du vil sætte dig ned og ærligt bruge de 20 minutter det tager at lære procentregning.

Du skal bruge en stak opgaver, en formel og noget papir. That's it :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2014 af mathon

d)
         salg:
                     (2500\; kg)\cdot 0,82\cdot \left ( 32\; \frac{kr}{kg} \right )+\left ( 320\; kg \right )\cdot \left ( 15\; \frac{kr}{kg} \right )=


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2014 af mathon

e)
          Større jordbærhøst end sidste år:

                    \frac{\left (2500\; kg \right )-\left (1800 \; kg \right )}{18\; \frac{kg}{\%}}=


 


Skriv et svar til: Matematik F procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.