Matematik

Retvinklet trekant beregning a ukendt side

12. november 2014 af Arbz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Beregn skydesejlet side C.

Info er A = 36 B = 48

Det er en retvinklet trekant, en formel bedes venligst.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Er A og B og C sidelængder i den retvinklede trekant? Man kan benytte Pythagoras, men det er ikke oplyst, hvilken side der er hypotenusen.


Svar #2
12. november 2014 af Arbz (Slettet)

Ja A, B og C er sidelængder i trekanten ^^


Svar #3
12. november 2014 af Arbz (Slettet)

Og vert hjørne er selvfølgelig 90 Grader


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Og hvilken af dem er hypotenusen?

Normalt betegner man sidelængderne i trekanten med små bogstaver a, b og c .


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Kun én af vinklerne er 90º.


Svar #6
12. november 2014 af Arbz (Slettet)

C er hypotenusen
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Benyt

a^2 + b^2 = c^2


Skriv et svar til: Retvinklet trekant beregning a ukendt side

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.