Matematik

Reducer?

13. november 2014 af Olioli (Slettet) - Niveau: B-niveau
HJÆLP FOLKENS!
Skal reducere :
3(a+1)-(a-2)=
Håber at der er er nogle som kan hælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

3(a + 1) - (a -2) = 3a + 3 - a + 2 = 2a + 5


Svar #2
13. november 2014 af Olioli (Slettet)

Tak:)

Skriv et svar til: Reducer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.