Matematik

Matematik aflevering 7. Indlandsisen

18. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hjælp mig med opg 6.3

(Ps. jeg har streget det uf fordi det er forkert)

Vedhæftet fil: matematik.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2014 af LeonhardEuler


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

Boldens højde i meter er y, som er lig med 

y=-0.05x+ x + 1.5

x er afstanden fra kasteren, du får oplyst, at kammeraten er 20 meter væk, det kan indsættes i stedet for x

y=-0.05*20+ 20 + 1.5 = -0.05*400 + 20 +1.5 = -20 + 20 + 1.5 = 1.5


Svar #3
18. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet)

men jeg er ikke helt med


Svar #4
19. november 2014 af mariaberg8210 (Slettet)

Når tak du forstår jeg det :)


Skriv et svar til: Matematik aflevering 7. Indlandsisen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.