Matematik

slet

03. december 2014 af FCBARCELONA12 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2014 af hesch (Slettet)

En løsning er:   a=8 , b=7 , n=15 :

5*3 = (82 - 72) = 15

Skal du finde alle løsninger ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Lige hele tal kan da også faktoriseres, så det må være taget ud af en større sammenhæng.


Skriv et svar til: slet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.