Matematik

Parabler og hyperbel???

07. december 2014 af Susym (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen :)

Er der nogen der kan fortælle mig hvad en parabel og hyperbel har tilfælles? Jeg forstår slet ikke det der står på nettet. Jeg skal ikke have den store forklaring, bare en meget kort forklaring for begyndere. 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Begge kurver kan fremkomme ved skæring af en kegle med en plan.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2014 af SuneChr

{ (x ; y) | y = ax2 } ∩ { (x ; y) | y = k/x }  =  ( 3√(k/a) ; 3√(ak2) )


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2014 af Soeffi

Tegningen viser tre kegler set fra siden og de snitflader, der fremkommer, når man lægger snit som vist.

Vedhæftet fil:keglesnit.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2014 af Soeffi

#3 Rettelse: ...fire kegler.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2014 af SuneChr

# 0
Hvad kan du, på nettet, henvise til, som du ikke forstår?
Du kan så måske være heldig at få hjælp til en forklaring, der virkelig ta'r kegler !


Skriv et svar til: Parabler og hyperbel???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.