Matematik

hjælp men vektore og andengrad.

09. december 2014 af abuuzeyd (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg laver den opgave, som jeg har vedhæftet.. jeg vil gerne lave det uden CAS- værketøj.. 

men problemet er når jeg prøve lavet det selv så få jeg en anden resultat end den løsningforslag siger.

jeg b = 1/2. og c = 0. a: = 2..  er det rigtigt ??  


Svar #1
09. december 2014 af abuuzeyd (Slettet)

her er den løsningsforslag jeg snakker om.. 

hvordan kan det være at han få det han får?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2014 af mathon

Gennemregn selv eksemplet.

Du ved vel, hvordan man beregner en 2 x 2 determinant.

Efterfølgende løses en 2. gradsligning.


Svar #3
09. december 2014 af abuuzeyd (Slettet)

det har jeg også men jeg få en anden rasultat end der står .. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2014 af mathon

Parallelle vektorer kræver

                                        \begin{vmatrix} t &2 \\ 2t-\frac{3}{2}& t \end{vmatrix}=0

                                        t\cdot t-\left ( 2t-\frac{3}{2} \right )\cdot 2=0

                                        t^2-4t+3=0

                                               t=\left\{\begin{matrix} 1\\3 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: hjælp men vektore og andengrad.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.