Matematik

Vektor

14. december 2014 af l2235 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa har fået stillet dette spørgsmål og ved ikke helt hvordan jeg skal løse det. : Bestem ligningen for cirklen som har centrum i A og går igennem B. 

Jeg har i forvejen disse oplyninger :

Punkt: 

A=(3,4) B=(7,1) Jeg har vektoren ->AB (4,-3) og jeg har længen da A= (5) og B=(7,0710). Alt hjælp kan bruges. På forhånd mange tak :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Beregn længden |AB|. Denne længde er radius i cirklen. Indsæt så i cirkelligningen, centrum i A og radius |AB|.

Svar #2
14. december 2014 af l2235 (Slettet)

Længde AB er bare A (5) og B(7,0710) lagt sammen ikke ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Længden af vektoren AB beregnes ud fra vektorens koordinater

|AB|^2 = 4^2 + (-3)^2

Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.