Matematik

Lineær sammenhæng.

15. december 2014 af Bubblegum17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er gået i stå med spørgsmål c, så håber nogle vil hjælpe.

 -Der er vedhæftet en fil. :)


 

Vedhæftet fil: Lineær sammenhæng (2).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er to opgaver, der hver har et spm c). Prøv at specificere, hvad du søger hjælp med.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. december 2014 af Dkdrengen (Slettet)

C i første opgave.

Her finder du først to fiktivt punkter i et koordinatsystem, og ud fra disse to skal du så påvise at metoderne til at finde a og b, virker. 

f.eks.

(1,1) og (5,5)

?? =??2−??1/??2−??1
a=(5-1)/(5-1)=1
a værdien er altså 1


 b = ??1 − ?? · ??1
b=1-1*1=0

Din forskrift lyder altså f(x)=1x+0 eller blot f(x)=0

Du kan så eftervise dette ved at tegne hele grafen og så udregne y-værdierne for andre x-værdier.


Nederste opgave C

Jeg har ikke selv sat punkterne ind, men ud fra tallene er forskellen i udklægningstiden mellem 0,1 og 1,5, men er svingene så derfor er der ikke nogen af de andre graf typer der passer ind. 
Du kan sige at med tilnærmelse ligner den en lineær og at r^2 værdien er reltaiv høj(udregn denne med programmet)


Svar #3
15. december 2014 af Bubblegum17 (Slettet)

#1

Der er to opgaver, der hver har et spm c). Prøv at specificere, hvad du søger hjælp med.

Det er spørgsmål 1c. :)


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.