Matematik

Lineær funktion

16. december 2014 af Yeew (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvor y betegner antal trafikdræbte personer i det 1. halvår, og x betegner tiden (målt i år efter 2007)

benyt modellen til at bestemme antal trafikdræbte i det 1. halvår af 2013

Jeg har fået ligningen til y=202.619-24.7143x , skal jeg så sige 2013-2007= 6 år  202,619-24,7143*6=54


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2014 af mathon

      Ja


Svar #2
16. december 2014 af Yeew (Slettet)

Bestem der år, i det 1. halvår hvor antal trafikdræbte personer er nede på 50 personer.

Jeg har fået det til x=6,1754  2007+6,1754=2013, er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2014 af mathon

dvs
             1. halvår 2014.


Svar #4
16. december 2014 af Yeew (Slettet)

Men hvordan det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2014 af mathon

I første halvår 2013 blev der traffikdræbt 54 personer.

6,18 år efter 2007 men i et første halvår må så blive i første halvår 2014.


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.