Matematik

Panserformlen

11. januar 2015 af LouiseVang (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg prøver at regne følgende, som er vedhæftet - jeg har slået det ind i maple, og vil gerne vide hvordan de kommer til det resultat


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2015 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. januar 2015 af mathon

                  \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \int\left ( e^{0,01t}+20e^{0,02t} \right )dt=\frac{1}{0,01}\cdot e^{0,01t}+\frac{20}{0,02}e^{0,02t}+C=100e^{0,01t}+1000e^{0,02t}+C


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. januar 2015 af Heptan

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #4
11. januar 2015 af Heptan

Følgende er benyttet:

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #5
11. januar 2015 af mathon

         N(t)=e^{-0,02t}\cdot \int\left ( e^{0,01t}+20e^{0,02t} \right )dt=e^{-0,02t}\left (100e^{0,01t}+1000e^{0,02t}+C \right )=

                                    Ce^{-0,02t}+100e^{-0,01t}+1000


Svar #6
11. januar 2015 af LouiseVang (Slettet)

Tusind tak for jeres svar :D.!!

Skriv et svar til: Panserformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.