Matematik

Isoler Y.

21. januar 2015 af JonesTheMan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er den nogen som kan hjælpe mig med at isolere Y i følgende:
SE VEDHÆFTET BILELDE

Vedhæftet fil: MAT.jpg

Svar #1
21. januar 2015 af JonesTheMan (Slettet)

Der er forresten ingen forskel på det store og lille x, det er blot en slå-fejl


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2015 af mathon

                             \small \frac{2xy}{P_x}=\frac{x^2}{P_y}\; \; \; \; \; \; x\neq 0

                             \small \frac{2xy}{P_x}=\frac{x^2}{P_y}

                             \small \frac{2y}{P_x}=\frac{x}{P_y}

                             \small y=\frac{x\cdot P_x}{2P_y}


Svar #3
21. januar 2015 af JonesTheMan (Slettet)

Jeg siger mange tak!


Skriv et svar til: Isoler Y.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.