Matematik

Mat hjælp

22. januar 2015 af madshenriksen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau
I trekant EFG kendes disse stykker.
f = 5300
g = 11
vinkel E = 55
1. Tegn en model af trekanten og beregn side e
Er det ikke bare phytagoras man bruger kvadratrod af 5300^2+11^2 = 5300
2. Indtegn højden på siden g - dvs hg. Kald skæringen med siden g for H, beregn hg

Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal i opg 2, nogen der kan hjælpe?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2015 af mathon

2.
           \small h_g=f\cdot \sin(E^{\circ})


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2015 af exatb

1. Kun hvis trekanten er retvinklet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#0

1. Trekanten er ikke retvinklet. Benyt en cosinusrelation.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2015 af mathon

1.
                       \small e=\sqrt{f^2+g^2-2\cdot f\cdot g\cdot \cos(E)}


Svar #5
22. januar 2015 af madshenriksen2 (Slettet)

Hvordan fandt du frem til beregningerne i opg 1 og 2 mathon?


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. januar 2015 af mathon


Skriv et svar til: Mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.