Matematik

Arealet af 3 trekanter

22. januar 2015 af madshenriksen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Trekanten ser sådan ud:

http://gyazo.com/e6d3f90fa94fee5e5cf0a23dc9e4b2633.

Beregn arealet af hver af disse tre trekanter EFG, EHG og HFG

Ville være evig taknemlig hvis i hjalp mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2015 af OliverHviid

Det ser ikke ud som om, linket virker.


Svar #2
22. januar 2015 af madshenriksen2 (Slettet)

http://gyazo.com/709ac8176af42598ea80fe4359e1695a prøv med dette


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det kan vel ikke passe, at siden g er lig med 11.

Benyt, at de to trekanter EHG og FHG er retvinklede, og at man i hver trekant kender en katete og hypotenusen. Man har da

        TEHG = (1/2)·f·sin(E)·f·cos(E) = (1/4)·f2·sin(2E)

        TFHG = (1/2)·f·sin(E)·√e2 - (f·sin(E))2)

Arealet af trekant AFG findes da som summen af arealerne af trekanterne EHG og FHG.


Skriv et svar til: Arealet af 3 trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.