Fysik

Fysik opgave hjælp

28. januar 2015 af Elev1097 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har brug for hjælp til en fysikopgave:

En 100 W pære har en wolframtråd. Når pæren ikke lyser, kan pærens resistans bestemmes til 37.8 Ω ved hjælp af et ohmmeter. Wolframtrådens temperatur 20 oC.

Spørgsmål: Bestem resistansen ved 0 oC.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2015 af mathon

                      \small \small R_t=R_{20}\cdot (1+{\alpha _{20}}^{wolfram}\cdot \Delta T)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2015 af mathon

{\alpha _{20}}^{Wo\: \! l\! f\! ram}=0,0045\; K^{-1}


Svar #3
01. februar 2015 af Elev1097 (Slettet)

Tak Mathon, men hvad er ΔT? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2015 af mathon

\Delta T er temperaturændringen (0-20)°K


Skriv et svar til: Fysik opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.