Matematik

hvordan finder jeg forskriften

06. februar 2015 af 321bj (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej jeg har en linje der går gennem (60,85) og (60,105) og jeg skal vise jeg kan finde dens forskrift ved beregning men jeg kan ikke få det til at gå op ved at bruge formlerne som man bruger til at finde forskriften for en linje på formen y = ax + b

jeg har tegnet min linje og kan se den er lodret på formen x = c og den hedder x = 60 men hvordan viser jeg dette ved beregning?

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Bemærk, at begge punkter har x-koordinaten 60. Liniens ligning er derfor x = 60 . Linien er lodret. Der er ikke mere at beregne.


Skriv et svar til: hvordan finder jeg forskriften

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.